Σεμινάρια

Μία ακόμα δραστηριότητα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των φοιτητών σε θέματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την διοικητική επιστήμη. Στα σεμινάρια αυτά, προσκεκλημένοι είναι στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων καθώς και διδάσκοντες Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η θεματολογία περιλαμβάνει επιλεγμένα και επίκαιρα θέματα σχετικά με το Μάρκετινγκ, τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, τη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά, τη Διοίκηση Παραγωγής, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Υπηρεσίες, την Ανάλυση και το Σχεδιασμό Πληροφοριακών Συστημάτων, το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, τον Προγραμματισμός και τη Διαχείριση Έργων, την Επιχειρηματική Στρατηγική, τις Ποσοτικές Μέθοδοι στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων, τη Διαχείριση Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας.

 

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το CSR HELLAS διοργανώνει σεμινάριο στα πλαίσια του Φοιτητικού Διαγωνισμού «Νίκος Αναλυτής» την Τρίτη 5 Απριλίου και ώρα 12:00-13:30 μέσω της πλατφόρμας Zoom, με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη». Αναλυτικότερα, το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) συνολικά (Γενικό πλαίσιο, Πορεία μέχρι σήμερα, Η πρόοδος της Ελλάδας σε σχέση με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα).
  • ...
Περισσότερα
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Grow Greek Tourism Online της Google διοργανώνει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Πέτρου Ράλλη και Θηβών, 12241 Δήμος Αιγάλεω) τρία δωρεάν σεμινάρια.  ...
Περισσότερα

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκαν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Google 2 δωρεάν σεμινάρια (1.Digital Marketing: Search, Display & Social, 2.How to Design & Build a Website). Σκοπός των σεμιναρίων ήταν να εκπαιδεύσει όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου που δήλωσαν συμμετοχή σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης 2, και συμμετείχαν σε αυτά συνολικά 1015 φοιτητές και απόφοιτοι όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. ...

Περισσότερα