Συνέδρια-Ημερίδες

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του διοργανώνει ή συμμετέχει σε συνέδρια – ημερίδες, η θεματολογία των οποίων σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τα επιστημονικά πεδία του τμήματος. Στόχος αυτών των  δραστηριοτήτων είναι να δώσει τη δυνατότητα στους προπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρίες, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για νέες τεχνολογίες, εξελίξεις, μεθοδολογίες και ερευνητικά αποτελέσματα σε κρίσιμους τομείς ειδικού ενδιαφέροντος οι οποίοι σχετίζονται με επιστημονικά πεδία της οργάνωσης και διοίκησης των επιχειρήσεων.

 

To 9ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού (ICSIMAT 2020) διοργανώνεται διαδικτυακά από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με επιστημονική υπεύθυνη την καθηγήτρια κα Κάβουρα Ανδρονίκη από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο του εν λόγω συνεδρίου, το οποίο υποστηρίζεται από περισσότερα από 50 πανεπιστήμια από όλον τον κόσμο, παρουσιάζονται σημαντικές ερευνητικές εργασίες από τον χώρο του τουρισμού, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ, της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών σχετιζόμενες με COVID-19 δημοσιεύσεις.

Η πρωτοτυπία του συνεδρίου έγγυται στο πάντρεμα της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής δράσης το οποίο αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα ενώ αποτελεί την σύγχρονη τάση διεθνώς. ...

Περισσότερα

Ημερίδα: “Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ” Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΤΟΜΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ -ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΔΟΚΕ-ΠΑΔΑ

Πρόγραμμα Εργασίων Ημερίδας