Συνέδρια-Ημερίδες

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του διοργανώνει ή συμμετέχει σε συνέδρια – ημερίδες, η θεματολογία των οποίων σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τα επιστημονικά πεδία του τμήματος. Στόχος αυτών των  δραστηριοτήτων είναι να δώσει τη δυνατότητα στους προπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρίες, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για νέες τεχνολογίες, εξελίξεις, μεθοδολογίες και ερευνητικά αποτελέσματα σε κρίσιμους τομείς ειδικού ενδιαφέροντος οι οποίοι σχετίζονται με επιστημονικά πεδία της οργάνωσης και διοίκησης των επιχειρήσεων.

 

Στα πλαίσια υπογραφής συνεργασίας Erasmus+ global μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Πανεπιστημίου στις Σεϋχέλλες, το μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κα Ανδρονίκη Κάβουρα, επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Σεϋχελλών. Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Κοσμήτορα Dean FBSD, Prof. Michael Hall, τον Πρόεδρο του Τμήματος Τουρισμού, Srimal Fernando, τον Πρόεδρο του Τμήματος Μάρκετινγκ, Paul Kangenthe, όπου συζητήθηκαν εποικοδομητικά στρατηγικά σχέδια σε διιδρυματικό επίπεδο. Ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού – Srimal Fernando, ...

Περισσότερα

Το διάστημα 17-19 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε το 8ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής και Πληροφορικής της Υγείας (8th International Conference on Medical and Health Informatics-ICMHI2024) στην Yokohama της Ιαπωνίας. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο προέρχονταν κυρίως από την Ιαπωνία, την Κίνα και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και παρουσιάστηκαν σημαντικά τελευταία επιτεύγματα στο χώρο της Πληροφορικής της Υγείας και της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας όπως ρομποτικά συστήματα, ψηφιακή υγεία και τεχνητή νοημοσύνη.

Το Παν/μιο Δυτικής Αττικής, ...

Περισσότερα

Πρόσκληση συμμέτοχης στην εκδήλωση “2nd International Business Hackathon”.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων, από 28 έως 30 Μαΐου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο, Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Στα  πλαίσια της εξωστρέφειας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου  Δυτικής Αττικής προστίθεται μία ακόμη διάκριση. Συγκεκριμένα η καθηγήτρια Ειρήνη Σαμαντά  είναι Πρόεδρος της  Κριτικής Επιτροπής των Βραβείων GROWTH HACKING  AWARDS 2024.

Η τελετή απονομής των GROWTH HACKING  AWARDS 2024 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου 2024.

H αποστολή των GROWTH HACKING AWARDS είναι να παρουσιάσουν και να προωθήσουν την ποικιλομορφία αποτελεσματικών στρατηγικών ανάπτυξης όπως Lean Marketing, Creative Marketing, Technical Marketing, ...

Περισσότερα

Ο νεανικός οργανισμός της Get Involved διοργανώνει την εκπαιδευτική ημερίδα “Sustainable Future III: Powering the Future of Energy, Supply Chain and Finance”, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου στο αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι το κοινό να κατανοήσει μέσα από παρεμβάσεις εκπροσώπων της αγοράς, του ακαδημαϊκού χώρου και των αρμόδιων αρχών, ...

Περισσότερα

Τους μεγάλους τους νικητές ανακοίνωσαν την Πέμπτη 28 Μαρτίου τα PR Awards, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με την παρουσία 350 εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων.

Τα βραβεία διοργανώνονται τα τελευταία 3 χρόνια από την Boussias Events. Στόχος των βραβείων είναι η αναγνώριση των κορυφαίων επαγγελματιών και των πιο καινοτόμων έργων στον χώρο των δημοσίων σχέσεων στη χώρα μας. Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, ...

Περισσότερα