Εκπαιδευτική Ημερίδα για το ESG, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τις Επαγγελματικές Ευκαιρίες που προσφέρουν.

Εκπαιδευτική Ημερίδα για το ESG, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τις Επαγγελματικές Ευκαιρίες που προσφέρουν.

Ο νεανικός οργανισμός της Get Involved διοργανώνει την εκπαιδευτική ημερίδα “Sustainable Future III: Powering the Future of Energy, Supply Chain and Finance”, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου στο αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι το κοινό να κατανοήσει μέσα από παρεμβάσεις εκπροσώπων της αγοράς, του ακαδημαϊκού χώρου και των αρμόδιων αρχών, την τρέχουσα πραγματικότητα και τις υπαρκτές προκλήσεις που διαμορφώνουν οι παράγοντες ESG στον κλάδο της ενέργειας και των υποδομών, στην εφοδιαστική αλυσίδα και στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Οι θεματικές που θα εξεταστούν στην εκδήλωση είναι οι ακόλουθες:

  • Τράπεζες και ESG: Προκλήσεις, Ευκαιρίες και Μελλοντικές Προοπτικές
  • CSRD beyond compliance: Ο οδικός χάρτης για ένα βιώσιμο μέλλον
  • Εφοδιαστική αλυσίδα και ESG: Κατανοώντας το αποτύπωμα των προϊόντων μας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν επίσης οι δυνατότητες απασχόλησης που προσφέρονται στους τομείς του ESG και της βιωσιμότητας, καθώς και οι γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεται να καλλιεργήσει ενας νέος προκειμένου να εργαστεί σε αυτά τα αντικείμενα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) κοινωνικών, νομικών και οικονομικών επιστημών, ερευνητές STEM, καθώς και επαγγελματίες των αντίστοιχων κλάδων.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.