Διαλέξεις

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του σε ετήσια βάση διοργανώνει σειρά διαλέξεων με προσκεκλημένους ομιλητές οι οποίοι προέρχονται τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και από το χώρο των επιχειρήσεων. Διακεκριμένοι καθηγητές Ελληνικών και διεθνών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, διευθυντικά στελέχη εθνικών – πολυεθνικών επιχειρήσεων με σημαντική μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα δραστηριοποίησής τους, μεταφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στα αυριανά διοικητικά στελέχη στο χώρο της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας.

Στόχος των διαλέξεων είναι τόσο η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, όσο και η πιο άμεση επαφή των προπτυχιακών φοιτητών με την αγορά εργασίας και τις τρέχουσες εξελίξεις σε αυτή.

 

Στελέχη και Ιδιοκτήτες των εταιρειών Ούζο Βαρβαγιάννη, Τρικαλινός Αυγοτάραχο και Δίρφυς, Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συμμετείχαν στις διαλέξεις Success Industry Stories, που διοργανώνονται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο των προπτυχιακών μαθημάτων «Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ» και «Οργάνωση Διαφημιστικής Επικοινωνίας».

Οι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχώς τις τακτικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας των επιχειρήσεών τους, καθώς και επιτυχημένα παραδείγματα εφαρμογής τους. Η κα Λίλα Κούρτη, Υπεύθυνη Εξαγωγών και Μάρκετινγκ της Trikalinos, ...

Περισσότερα
Στα πλαίσια της ανταλλαγής μελών ΔΕΠ από άλλα Ιδρύματα μέσω Erasmus+, ο καθηγητής και vice Dean της Σχολής Institute of Economics and Finance,  Bogdan Wierzbinski, University of Rzeszow, Poland, επισκέφτηκε το Τμήμα και έδωσε διάλεξη σχετικά με την Πρωτοβουλία των 3 θαλασσών  όπου η Ελλάδα είναι μέλος.
Ο καθηγητής Wiezbinski, ήταν προσκεκλημένος στα μαθήματα Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ και Οργάνωση Διαφημιστικής Επικοινωνίας που διδάσκει, το μέλος ΔΕΠ του Τμήματος, Ανδρονίκη Κάβουρα.
Οι φοιτητές/τριες έμειναν καντενθουσισμένοι και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τον επισκέπτη καθηγητή. ...
Περισσότερα
Την Παρασκευή 14.06.2024 και ώρα 13.00-15.15, αίθουσα Δ100-Δ102, στα πλαίσια των διαλέξεων Success Industry Stories, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  έχει καλεσμένους ομιλητές από τις εταιρείες: ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ, ΔΙΡΦΥΣ, ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Όνομα: Ζαφείρης Τρικαλινός, Ιδιοκτήτης Τρικαλινός, 13.00-13.45 με case study προς τους φοιτητές/τριες,
Τίτλος παρουσίασης: Ενέργειες Μάρκετινγκ και Προώθησης.

Όνομα: Νίκος Σέρρας, CEO Δίρφυς, 13.45 – 14.30 με case study προς τους φοιτητές/τριες, ...
Περισσότερα

Πρακτικές διαφορετικότητας και ένταξης στο χώρο εργασίας.

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης στην εκδήλωση και παρακαλώ να ενημερώσετε για τον παρακάτω σύνδεσμο:

Microsoft Teams, Άμεση συμμετοχή στη σύσκεψη

Αναγνωριστικό σύσκεψης: 354 420 400 279

Κωδικός πρόσβασης: zqKJtP

Επειδή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων-Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής πιστεύουμε ότι ο βασικός ρόλος ενός Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι να προετοιμάζει τα μελλοντικά διοικητικά στελέχη για να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο προχωρήσαμε ένα βήμα παρακάτω κάνοντας πράξη τη συγκεκριμένη φιλοσοφία με την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων. Στα πλαίσια αυτών των δράσεων οι διδάσκοντες του μαθήματος «Διεθνές Μάνατζμεντ» Δρόσος Δ. – Αναπληρωτής Καθηγητής και Κάργας Α. – Επίκουρος Καθηγητής είχαν την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν τη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 δύο Διευθυντικά στελέχη από το χώρο των επιχειρήσεων με σημαντική μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα δραστηριοποίησής τους. ...

Περισσότερα

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων εξωστρέφειας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων οι διδάσκοντες του μαθήματος «Διεθνές Μάνατζμεντ» Δρόσος Δ. – Αναπληρωτής Καθηγητής και Κάργας Α. είχαν την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν τη Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 τον κ. Τσατσάνη Δημήτριο – Deputy Director, Head of Mergers & Acquisitions Department, Όμιλος ΟΤΕ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Τσατσάνη ο οποίος μέσα από την διάλεξη του είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του τμήματος τις στρατηγικές που μπορεί να εφαρμόσει μια πολυεθνική επιχείρηση όπως ο όμιλος ΟΤΕ στα πλαίσια της διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων του. ...

Περισσότερα