Διδασκαλία μαθημάτων Ιταλικής Γλώσσας χειμερινό– εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2022-2023

Διδασκαλία μαθημάτων Ιταλικής Γλώσσας χειμερινό– εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2022-2023

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ – ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚ. ΕΤ. 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προσφέρει για το ακ. έτος 2022-23, τα μαθήματα:
-Ιταλικά για Αρχάριους
-Ιταλικά Α1
-Ιταλικά Α2

Το μάθημα Ιταλικά για Αρχάριους απευθύνεται σε φοιτητές/τριες του Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΔΑ που δεν έχουν προηγούμενη γνώση της Ιταλικής Γλώσσας και ενδιαφέρονται να την διδαχθούν με σκοπό την επικοινωνία για εκπαιδευτικούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Τα μαθήματα Ιταλικά Α1 και Ιταλικά Α2 απευθύνονται σε όσους έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς το προηγούμενο επίπεδο και θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά από την γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας για την έναρξη των μαθημάτων.

Τα μαθήματα είναι ελεύθερης επιλογής, προαιρετικά, δεν αποτελούν μέρος του Προγράμματος Σπουδών των Τμημάτων του ΠΑ.Δ.Α., δεν υπολογίζονται στο βαθμό πτυχίου/διπλώματος και δεν αποδίδονται διδακτικές μονάδες ECTS. Στο τέλος του προγράμματος, σε όσους έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την παρακολούθησή του, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για το μάθημα Ιταλικά για Αρχάριους υπάρχουν δύο (2) διαθέσιμα τμήματα, στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών και στην Πανεπιστημιούπολη του Αιγάλεω σε διαφορετικές ημέρες και ώρες.
A. Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, κάθε Δευτέρα 18:00-20:00.
Β. Πανεπιστημιούπολη Αιγάλεω, κάθε Πέμπτη 16:00-18:00.
Τα μαθήματα θα γίνονται δια ζώσης, με φυσική παρουσία, σε εβδομαδιαία βάση. Διαθέσιμος αριθμός θέσεων 50 άτομα.

Υπεύθυνη του μαθήματος είναι η κα Αποστολάκη Αρετή, Λέκτορας Εφαρμογών του Τμήματος (aapostolaki@uniwa.gr).
ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Όσοι ενδιαφέρονται, για το μάθημα «Ιταλικά για Αρχάριους» καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο ένα από τα δύο διαθέσιμα τμήματα συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστέλλοντας την ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Τμήματος (cstathaki@uniwa.gr).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 12 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16.00

ΠΡΟΣΟΧΗ
Επειδή ο αριθμός των θέσεων ανά αίθουσα είναι περιορισμένος, εάν υπάρξει υπερπλήρωση θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και ώρα της αίτησης.
Όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά από την Γραμματεία του Τμήματος, για την εγγραφή και έναρξη των μαθημάτων.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Δείτε την αίτηση εδώ.