Ανακοίνωση για Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου

Ανακοίνωση για Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι η ολοκλήρωση των αντιστοιχιών στη νέα εφαρμογή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Βασικό πρόβλημα ήταν η βαθμολογία του μαθήματος Εργασιακές σχέσεις (των φοιτητών του πρώην ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ) του οποίου ο βαθμός εκ παραδρομής καταχωρήθηκε σε δυο μαθήματα.  Η σωστή καταχώρηση της βαθμολογίας από το μάθημα Εργασιακές Σχέσεις και Θεσμοί από τους φοιτητές του πρώην ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ που είναι στη κατεύθυνση management είναι στο μάθημα ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Ευχαριστούμε τους φοιτητές που με τα email τους βοήθησαν να εντοπιστούν τα προβλήματα και να διορθώνονται σταδιακά. Οι εργασίες διόρθωσης των όποιων προβλημάτων στις αντιστοιχίσεις συνεχίζουν και θα ολοκληρωθούν.

Παρακαλούμε όσοι φοιτητές συνεχίζουν να έχουν προβλήματα, είτε με την εμφάνιση των βαθμολογιών  τους, είτε με τη πράξη αντιστοίχισης, να στείλουν τα αιτήματα τους στη γραμματεία με email (depmng@puas.gr) από  7/05/2019  έως  15/05/2019 με θέμα «ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ» και επισυναπτόμενο το αρχείο που βρίσκεται εδώ.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018-2019

Όλοι οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική γραμματεία https://services.uniwa.gr/ και να δηλώσουν τα μαθήματα που επιθυμούν για το εαρινό εξάμηνο.

Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 22/04/2019 έως και την Τρίτη  7/05/2019. Όλες οι δηλώσεις μαθημάτων  θα γίνουν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Οι βαθμολογίες της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου έχει ολοκληρωθεί για όλα τα μαθήματα εκτός των παρακάτω:

–          Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

–          Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

–          Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

–          Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

–          Μαθηματικά της Διοίκησης Επιχειρήσεων

**Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δεν βλέπει βαθμολογία στο σύστημα σε κάποιο μάθημα που εξετάστηκε (εκτός των παραπάνω) θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τον Καθηγητή

Κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις προβλημάτων φοιτητών αναφορικά με τη βαθμολογία θα λυθούν τις επόμενες ημέρες. Οι φοιτητές που θα ολοκληρώσουν με τον Α΄ κύκλο ΤΕΙ, δεν μπορούν προσωρινά να δουν τελικούς βαθμούς στα μεικτά μαθήματα που έχουν περάσει μόνο τη θεωρία.  Το θέμα θα λυθεί σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!

Με εκτίμηση

Από τη γραμματεία

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ