-Γαρουφάλλης Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Γαρουφάλης είναι Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από το 2007. Η επιστημονική του έρευνα αφορά τον χώρο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης.Είναι πτυχιούχος Οικονομικών σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Βιομηχανική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Aston-Business School της Αγγλίας (ΜSc) καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στη Χρηματοοικονομική Λογιστική από το Πανεπιστήμιο Manchester της Αγγλίας.Επίσης έχει εκπαιδευθεί ως εισηγητής σεμιναρίων από το Πανεπιστήμιο Thames Valley University του Λονδίνου.

Η επαγγελματική του εμπειρία είναι άνω των 25 ετών στον ιδιωτικό τομέα σε επιχειρήσεις ελληνικές και πολυεθνικές όπου κατείχε θέσεις οικονομικού αναλυτή και Οικονομικού Διευθυντή για 15 χρόνια όπως Fiat Credit Hellas SA, General Motors Acceptance Corporation, Citibank, Εθνική Τράπεζα Επενδύσεων Βιομηχανικής Ανάπτυξης. Επίσης διδάσκει ως εισηγητής σεμιναρίων σε μεγάλες επιχειρήσεις σε θεματικά πεδία Προϋπολογισμού, Χρηματοδοτικής Ανάλυσης, Χρηματοοικονομικής Λογιστικής σε επιχειρήσεις του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα όπως Alpha Bank, Siemens, Sony Hellas, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος κλπ.

Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων <Οικονομικός Προγραμματισμός, 2016> και υπό έκδοση <Χρηματοδοτική Διοίκηση Επιχειρήσεων>. Ο Κωνσταντίνος Γαρουφάλης μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

210 5381258

cosgar@otenet.gr

Δ Κτίριο - Δ 206

Konstantinos Garoufalis