Διάκριση Φοιτητών του Τμήματος στο 2ο ICAEW

Διάκριση Φοιτητών του Τμήματος στο 2ο ICAEW

Μια ακόμα επιτυχημένη δράση προστέθηκε στο ενεργητικό του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ομάδα φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος συμμετείχε στις 14/5/2019 στο “2ο ICAEW Careers Networking and Business Game Event ” που διοργανώθηκε από τον οργανισμό ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales).

Στόχος της διοργάνωσης κάθε ακαδημαϊκό έτος είναι:

1. Η συνάντηση και συζήτηση των φοιτητών με στελέχη διεθνών επιχειρήσεων συμβούλων επιχειρήσεων,
2. Η υποβολή του βιογραφικού τους για συμμετοχή σε πρακτική άσκηση, για αναζήτηση εργασίας αλλά και για ευκαιρίες κατάρτισης
3. Η δημιουργία ομάδων φοιτητών οι οποίες καλούνται να παρουσιάσουν τη στρατηγική τους πρόταση / συμβουλή σε μία μελέτη περίπτωσης, με τα ανάλογα βραβεία στη νικήτρια ομάδα

Οι φοιτητικές ομάδες προερχόμενες από διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, υπό την καθοδήγηση ενός στελέχους / συμβούλου επιχείρησης παρουσιάζουν τη στρατηγική τους πρόταση και κρίνονται από 6 κριτές / στελέχη επιχειρήσεων για τις απαντήσεις τους σε θέματα που περιλαμβάνουν όχι μόνο γνώσεις αλλά και μια σειρά από δεξιότητες και ικανότητες όπως συνεργατικότητα, ηγεσία, παρουσίαση, αναλυτική και συνθετική ικανότητα και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Η ομάδα του ΠΑΔΑ κέρδισε το βραβείο «Best Considered Ethics» με την παρουσίαση και τις λύσεις που πρότεινε στο διαγωνισμό αυτό. Το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος η ομάδα του ΠΑΔΑ είχε κέρδισε δύο ανάλογα βραβεία σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Οι φοιτητές που συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό ήταν: Δακουτρός Ελευθέριος, Λαγογιάννης Στασινός Δημήτριος, Χρήστου Χριστόδουλος, Μιχήλ Αργυρώ, Πάλλης Θεόδωρος, Παναγοπούλου Αφροδίτη, Κωστόπουλος Θεόδωρος, Ανδρέου Αικατερίνη, Τετώρου Σπυριδούλα Ευγενία, Μουδάτσου Αγγελική, Ρούσσου Δέσποινα, Ανδριανού Βασιλική, Πάτα Νικόλαος, Βιδάκης Γεώργιος, Λυριτζής Στυλιανός, Δημάκου Μαρία, Κωνσταντινίδου Αλεξάνδρα, Μουδάτσου Ελένη, Καστανιώτης Ιωάννης, Μαντούβαλου Νεκταρία.

Η προετοιμασία και επίβλεψη της δράσης εκ μέρους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ πραγματοποιήθηκε από την Δρ Σοφία Ασωνίτου.