Ανοιχτό κάλεσμα: Ημέρα Καριέρας για τη Διαφορετικότητα και την Ένταξη στις 15 Φεβρουαρίου 2024, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Ανοιχτό κάλεσμα: Ημέρα Καριέρας για τη Διαφορετικότητα και την Ένταξη στις 15 Φεβρουαρίου 2024, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ για τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ και την ΕΝΤΑΞΗ, διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου PROGEDI, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (11.00-17.00), με τη συμμετοχή μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων με ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν είναι:

ΑΒ Βασιλόπουλος

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Adecco

Coca-Cola 3E

Coffee Berry

CQS S.A.

Concentrix & Webhelp Greece

Ella Resorts

Goldair Handling A.E.

Kaizen Gaming

Mandynamic

ManpowerGroup Ελλάς

Médecins Sans Frontières

Newrest

Randstad Hellas Α.Ε.

Tasty Brands

Teleperformance

 

Στην Ημέρα Καριέρας για τη Διαφορετικότητα και την Ένταξη, δίδεται η ευκαιρία σε άτομα που αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν με επιχειρήσεις, ενισχύοντας τη δημιουργία ίσων ευκαιριών ένταξης στην ελληνική αγορά εργασίας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ωφελούμενα άτομα, με στόχο να οργανωθούν συνεντεύξεις με τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν,https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=jDHxBYNnJkO3Kb9TenYduAluZvzl0IxCmMjusUGKdjpUNlhCWE9aVlpIMTFLS0Y2R0Q2S0tWMU5FRy4u

Για τις συνεντεύξεις, θα παρέχεται διερμηνεία σε γαλλικά, αραβικά, φαρσί και ουκρανικά.

Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ για τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ και την ΕΝΤΑΞΗ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου PROGEDI – Promoting Gender Equality, Diversity and Inclusion in the Workplace, το οποίο υλοποιεί η International Rescue Committee – IRC Hellas, το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και η Generation 2.0 for Rights, Equality and Diversity. Το έργο PROGEDI στοχεύει στην ενίσχυση της διαφορετικότητας και της ένταξής της στον εργασιακό χώρο. Το έργο PROGEDI συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. https://progedi.eu/

Πρόσκληση.

Πρόγραμμα.