Δήλωση Κατευθύνσεων (new)

Δήλωση Κατευθύνσεων (new)

Οι φοιτητές που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα του ΠΑ.Δ.Α. και είναι από το 3ο εξάμηνο και πάνω, μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική γραμματεία https://services.uniwa.gr/ και να δηλώσουν την κατεύθυνση που επιθυμούν. Για τους φοιτητές που είναι από 5ο εξάμηνο και πάνω η δήλωση κατεύθυνσης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Για τους φοιτητές που είναι 3ο εξάμηνο η δήλωση κατεύθυνσης είναι προαιρετική.

Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Παρασκευή 25/1/2019 έως και την Τρίτη  29/01/2019 και δεν θα υπάρχει μετά τη δήλωση δυνατότητα αλλαγής για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Προσοχή:

Η ανακοίνωση αφορά ΜΟΝΟ τους φοιτητές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του ΠΑ.Δ.Α.

Οι φοιτητές θα δηλώσουν σε αυτή τη φάση ΜΟΝΟ κατεύθυνση και όχι μαθήματα. Οι δηλώσεις μαθημάτων για όλους τους φοιτητές του τμήματος θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 31/1/2019.

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής που είναι από 5ο εξάμηνο και πάνω ΔΕ δηλώσει κατεύθυνση, θα του δηλωθεί αυτόματα η κατεύθυνση, όπως παρακάτω:

  1. Όλοι οι φοιτητές που προέρχονται από το ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ πηγαίνουν στην νέα κατεύθυνση ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
  2. Όλοι οι φοιτητές που προέρχονται από το ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ -ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ πηγαίνουν στην νέα κατεύθυνση ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Μάνατζμεντ)
  3. Όλοι οι φοιτητές που προέρχονται από το ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ -ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ πηγαίνουν στην νέα κατεύθυνση ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  4. Όλοι οι φοιτητές που προέρχονται από το ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ πηγαίνουν στην νέα κατεύθυνση ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Μάνατζμεντ)
  5. Όλοι οι φοιτητές που προέρχονται από το ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ – ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ πηγαίνουν στην νέα κατεύθυνση ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  6. Όλοι οι φοιτητές που προέρχονται από το ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ – ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ πηγαίνουν στην νέα κατεύθυνση ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  7. Όλοι οι υπόλοιποι πηγαίνουν στην νέα κατεύθυνση ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Μάνατζμεντ)

Διευκρινήσεις θα δίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με email. Οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται στο  depmng@puas.gr  με θέμα “ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ” και θα πρέπει να αναφέρεται το Ονοματεπώνυμοκαι τον ΑΜ.  Απαντήσεις θα σταλούν μόνο σε φοιτητές που αναφέρουν σωστά Αριθμό μητρώου, ονοματεπώνυμο και αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη δήλωση κατεύθυνσης.