Συμμετοχή Μελών του Τμήματος σε Κοινωνική Εκδήλωση

Συμμετοχή Μελών του Τμήματος σε Κοινωνική Εκδήλωση

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Επικοινωνία, Διαφήμιση και Μάρκετινγκ στο Ψηφιακό Περιβάλλον και ο Ρόλος των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» της Ανδρονίκης Κάβουρα, καθηγήτριας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπου εμπεριέχονται 13 μελέτες περίπτωσης επιχειρήσεων, πρωτοβουλία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Καλδή, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση συνεισφοράς προϊόντων και υπηρεσιών των συγκεκριμένων επιχειρήσεων στις δομές φτώχειας του Δήμου Αιγάλεω στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς ενόψει των Χριστουγέννων, η οποία επενδύθηκε με μουσικά ακούσματα από την Μικρά Ασία.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Μάνδρος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Επίσκοπος Ευρίπου και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Νίκαιας και Αιγάλεω κ. κ. Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αττικής Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Απόστολος Γιοβάνης, καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Κυπαρισσένια Σαμαρά και οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Αιγάλεω για τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων πολιτών που λειτουργεί ως θεσμός από το 1994 και περιλαμβάνει κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο και κοινωνικό συσσίτιο σε ειδικές εγκαταστάσεις εξωτερικά του γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».