γιαννασ προδρομοσ

Ο Πρόδρομος Γιαννάς είναι Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έλαβε το βασικό πτυχίο B.A. στα Οικονομικά από το College of Wooster το 1981, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Μ.Α.) στις Πολιτικές Επιστήμες από το Miami University το 1982 και διδακτορικό δίπλωμα στις Διεθνείς Σχέσεις από το American University το 1989. Έχει διδάξει στο American University, το Mount Vernon College, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τη Ναυτική Σχολή Πολέμου και στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του κ. Γιαννά επεκτείνονται σε τρία επιστημονικά πεδία: τις Διεθνείς Σχέσεις, τις Δημόσιες Σχέσεις και την Πολιτική Επικοινωνία. Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά όπως Journal of Modern Greek Studies, Hellenic Review of International Relations, Mediterranean Quarterly, CEU Political Science Journal, Public Relations Review, Journal of Political Marketing, Journal of E-Government, Ζητήματα Επικοινωνίας, Διεθνές Δίκαιο και Διεθνής Πολιτική, Αγορά Χωρίς Σύνορα καθώς και συνεισφορές σε συλλογικούς τόμους και βιβλία στα ελληνικά και αγγλικά.

Ο κ. Γιαννάς είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής στα επιστημονικά περιοδικά Journal of Political Marketing και International Journal of E-Government Research. Το 2007 η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διευθυντών Επικοινωνίας τον ανέδειξε ως ένα από τους κορυφαίους ευρωπαίους επιστήμονες στο χώρο της επικοινωνίας.

210 5381829

prodyannas@uniwa.gr

Κτίριο Δ - Δ215

Prodromos Yannas

Prodromos Yannas