Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament

Στα πλαίσια των Δράσεων εξωστρέφειας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την διοργάνωση 4η συνεχή χρονιά του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament. Την ευθύνη για το συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης όσον αφορά το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει η Επιτροπή Mentoring & Διασύνδεσης με την Αγορά.

Το εγχείρημα διοργανώνεται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Ηλία Καπουτσή. Με γνώμονα πάντα την αριστεία και τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, στόχος του Διαγωνισμού είναι να δώσει σε φοιτητές και φοιτήτριες εφόδια που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Ομάδες των 3 απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις διαπραγματευτικές, ρητορικές και άλλες δεξιότητές τους, και να ενισχύσουν την ικανότητά τους να συνδιαλέγονται στρατηγικά επί διάφορων ζητημάτων. Ο Διαγωνισμός στηρίζεται στο βιωματικό τρόπο μάθησης και αποβλέπει στη μεταλαμπάδευση πρακτικών γνώσεων και εμπειριών που αποτελούν κλειδί για τη μετάβαση των φοιτητών στον ραγδαία μεταβαλλόμενο εργασιακό χώρο.

Το ΑΝΤ2022 αποτελείται από μια προκριματική φάση η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 14-15 Μαΐου, τον ημιτελικό και τον τελικό γύρο οι οποίοι αυτή τη χρονιά θα λάβουν χώρα δια ζώσης 28 και 29 Μαΐου αντίστοιχα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επιλύσουν απαιτητικά ζητήματα και να συνεργαστούν με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδα τους αποτελεσματικά. Παράλληλα, θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και στελέχη του εργασιακού περιβάλλοντος με πολυετή εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, σε ομάδες ή και ατομικά, έως τις 17 Απριλίου 2022 στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού: Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Athens Negotiations Tournament, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://ant.aueb.gr/ και τους ομώνυμους λογαριασμούς του Διαγωνισμού στα social media.