Υλοποίηση Σεμιναρίων σε Συνεργασία με την Google

Υλοποίηση Σεμιναρίων σε Συνεργασία με την Google

Αγαπητοί Φοιτητές – Φοιτήτριες

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Google διοργανώνει την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 δύο δωρεάν 2 ωρα σεμινάρια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Digital Advertising και για το πως μπορείτε να διαφημίσετε online μια επιχείρηση? Έχετε αναρωτηθεί πώς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε την ιστοσελίδα μιας επιχείρησης? Το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει Digital Marketing: Search, Display & Social και How to Design & Build a Website.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για να μάθετε περισσότερα για τη σημασία της σωστά διαμορφωμένης παρουσίας στο online περιβάλλον. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Στο σεμινάριο Digital Marketing: Search, Display & Social θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το πως να αξιοποιείτε τις μηχανές αναζήτησης, τα Social Media καθώς και άλλα διαδικτυακά εργαλεία. Εγγραφείτε εδώ!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, 10:30 με 12:30 (ώρα προσέλευσης 10:00) – Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Πανεπιστημιούπολη 2.

Στο σεμινάριο How to Design & Build a Website θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μία βασική ιστοσελίδα, να προσθέσετε λεπτομέρειες σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες, να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας, καθώς και ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες που διέπουν τη σχεδίαση και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας. Εγγραφείτε εδώ!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, 13:00 με 15:30 (ώρα προσέλευσης 12:30) – Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Πανεπιστημιούπολη 2.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε και τα δύο σεμινάρια θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή εγγραφή για το καθένα.

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Με Εκτίμηση

Δημήτριος Δρόσος
Επίκουρος Καθηγητής

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων