ΥΠΕΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΕΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

«Αγαπητοί φοιτητές, στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε τους υπερσυνδέσμους των μαθημάτων στις πλατφόρμες ασύγχρονης εκπαίδευσης moodle και e-class, για τα οποία θα εξεταστείτε στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου με βάση το πρόγραμμα των εξετάσεων που έχει ήδη αναρτηθεί από 20.8/2020.

 Στους συγκεκριμένους υπερσυνδέσμους θα βρείτε, στο άμεσο χρονικό διάστημα, πληροφορίες για τον τρόπο πραγματοποίησης των εξετάσεων ανά μάθημα, που θα αναρτήσει ο κάθε διδάσκων. Επίσης οι εν λόγω πλατφόρμες, όπως ήδη γνωρίζετε, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους διδάσκοντες για την πραγματοποίηση της εξέτασης.

Για να έχετε, όμως, πρόσβαση στην πληροφόρηση θα πρέπει να εγγραφείτε ως χρήστες των μαθημάτων που θέλετε να εξεταστείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη). Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορείτε να έχετε πληροφόρηση και πιθανώς πρόσβαση στα θέματα των εξετάσεων (π.χ. σε περίπτωση online γραπτού διαγωνίσματος).

Σας υπενθυμίζουμε για τελευταία φορά ότι για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις δεν φθάνει να έχετε δηλώσει το/τα μάθημα/τα στην αρχή του κάθε εξαμήνου του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους, αλλά ο κάθε φοιτητής θα πρέπει να πραγματοποιήσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει) τα κάτωθι βήματα μέχρις τις 28/8/2020:

1.       Eπισκέπτεται το κάτωθι link με τα ιδρυματικά του στοιχεία και μόνο:

https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=2191

με τίτλο “Εγγραφές για τις Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 (ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)”

2.       Διαβάζει προσεκτικά το πρωτόκολλο συμμετοχής στις εξετάσεις στην πρώτη σελίδα

3.       Αποδέχεται (ή δεν αποδέχεται) τους όρους συμμετοχής στις εξετάσεις, απαντώντας στην σχετική ερώτηση στο τέλος της πρώτης σελίδας – ΠΡΟΣΟΧΗ η εν λόγω συναίνεση συμμετοχής αφορά σε όλα τα μαθήματα που θα δηλώσει στη συνέχεια της δήλωσης

4.       Δηλώνει τα μαθήματα που θέλει και δύναται να εξεταστεί στις Εξετάσεις της Β΄ περιόδου εαρινού εξαμήνου 2019-2020 (παρατίθενται ανά εξάμηνο στις επόμενες σελίδες) και του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου.

5.       Υποβάλει τις απαντήσεις της εν λόγω δήλωσης συμμετοχής στο τέλος της τελευταίας σελίδας

Προσοχή: Ο/Η φοιτητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στην εξέταση των μαθημάτων, που συμπεριέλαβε στην εν λόγω δήλωση “Εγγραφές για τις Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 (ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)”, ανεξαρτήτως των μαθημάτων που δήλωσε στις αρχές του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Ο φοιτητής μπορεί να ελέγξει το αποτέλεσμα της δήλωσης του σε report που παράγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (Λίστα Συμμετοχών (Τελευταία Ενημέρωση 24/8/2020 και ώρα 16.30μμ)

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις.»

Δείτε εδώ τα LINKS των ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ