Διεξαγωγή εργαστηρίων στο μάθημα «Στατιστική Επεξεργασία Δεδομένων»

Διεξαγωγή εργαστηρίων στο μάθημα «Στατιστική Επεξεργασία Δεδομένων»

Ανακοινώνεται στους φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα «Στατιστική Επεξεργασία Δεδομένων», ότι στα πλαίσια του μαθήματος θα διεξαχθούν εργαστηριακές ασκήσεις με σκοπό την παρουσίαση και χρήση βασικών εντολών του στατιστικού πακέτου SPSS.  Οι εργαστηριακές εισηγήσεις διάρκειας 2 διδακτικών ωρών ανά τμήμα, θα γίνονται στο εργαστήριο ΠΜΣ 1-υπόγειο στο κτίριο Δ, με έναρξη τη Δευτέρα 7/1/2019 και ώρα 15.00.

Για τη δημιουργία των εργαστηριακών ομάδων καλούνται οι φοιτητές:

να εγγραφούν σε ένα από τα διαθέσιμα εργαστηριακά τμήματα σύμφωνα με το επώνυμο τους, μέχρι τις 6/1/2019 μέσω moodle, στη διεύθυνση: https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=838 στο μάθημα της «Στατιστικής Επεξεργασίας Δεδομένων», στο πεδίο «ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΤ. ΕΠΕΞ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!».

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

  • Οι φοιτητές που θα εγγραφούν στο εργαστήριο υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλα τα εργαστηριακά μαθήματα που θα διεξαχθούν. Επιπρόσθετα, υποχρεούνται να λάβουν μέρος σε εργαστηριακή εξέταση που θα λάβει συγκεκριμένο ποσοστό στην τελική τους βαθμολογία.
  • Για τους φοιτητές που δεν θα επιλέξουν να εγγραφούν ή να παρακολουθήσουν το εργαστήριο, το σύνολο της τελικής τους βαθμολογίας θα βασίζεται αποκλειστικά στην επίδοση τους στη θεωρητική εξέταση.

 

Εκ του εργαστηρίου,

Δρ. Σταμάτης Ντάνος